FECO Pellets - Levering van kachelhout
15213
page-template-default,page,page-id-15213,theme-bridge,qode-quick-links-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Leveringen van kachelhout

Aanleveringen kachelhout:

 

De bestelling wordt u met behulp van vrachtwagen en elektrische pompwagen aangeleverd.

Vragen: bel 073-6444487 of info@fecopellets.nl

Let op: voor levering naar eilanden is een extra toeslag van toepassing.

Via de website kunt u zelf aangeven wanneer u de order wenst te ontvangen en welk dagdeel uw voorkeur heeft.

Deze aanlevering kan op iedere doordeweekse dag mits op tijd besteld bij Fecopellets.

U hoeft niet perse thuis te zijn voor de aanlevering, U zorgt er dan voor dat er een briefje aan de deur hangt zodat de desbetreffende transporteur weet dat hij op het juiste adres is. De chauffeur zal telefonisch contact zoeken om te bespreken waar de order mag komen te staan. Mocht u of de gewenste afleverplek niet bereikbaar zijn, zal de chauffeur de order plaatsen naar eigen inzicht.

Standaard wordt iedere bestelling aangeleverd met een vrachtwagen met laadklep en een elektrische pompwagen. Met deze elektrische pompwagen kan, mits de ondergrond het toelaat, de pallet geplaatst worden op uw terrein of in uw garage. Houd U er wel rekening mee dat de pompwagen niet over opstaande randen en onverharde (gras, grind) wegen c.q. paden kan rijden.

De elektrische pompwagen heeft een breedte van circa 70/80 cm, de wielen aan de achterzijde zijn circa 50/60 cm breed. Pallets hebben een standaard breedte van 120 cm maar het draagvlak van de pompwagen is circa 60 cm. De breedte van het pad moet dan minimaal 60-65 cm. zijn, aangezien de kist cq. pallet “getild” wordt.

In verband met poorten en doorgangen kunnen sommige pallets ook van de zijkant verplaatst worden. Meld dit altijd even in de “opmerkingen” na het invoeren van uw gegevens, hier kunnen wij dan rekening mee houden of contact met U opnemen.

Wanneer de vrachtwagen niet bij U in de buurt kan komen, meld U dit dan ook even in de “opmerking” zodat de aanlevering kan worden verricht met een bakwagen.

Wanneer er niet aangeleverd kan worden met een pompwagen, door onverharde wegen of dergelijke omstandigheden, zal de transporteur tot het einde verharde weg gaan. Daarna bent u zelf verantwoordelijk voor verder transport!

In de ochtend van de aanleverdag ontvangt u van de transporteur een “Track and Trace” zodat u kunt zien hoe laat de aanlevering zal geschieden. U kunt in het bestelformulier reeds aangeven of U voor 12.30 uur aangeleverd wenst te worden of na 12.30 uur. Let wel, dit is een voorkeur, Mocht dit route technisch niet uitkomen, zal de transporteur contact met U opnemen.

Mocht er onverhoopt schade aan uw bestelling zijn ontstaan, meld dit dan altijd op de pakbon welke U aftekent bij de chauffeur en laat dit ons dan per mail weten.

Mocht u hierover vragen hebben, kunt U altijd even contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee!